6 Haziran 2011 Pazartesi

Bodrum Türkbükü Beliz Hotel

Bodrum Türkbükü Beliz Hotel'de 2 KİŞİLİK konaklama 280 TL yerine 99 TL! (Açık büfe kahvaltı ile odaya şişe içecek ikramı dahil)

Bu Ürünü
  • Ürün Açıklaması
  • Taksit Seçenekleri

Güzellikleri

  • Yazın keyfini Bodrum'da çıkaracaksınız.
  • Bodrum'da harika bir tatil geçireceksiniz.
  • Bodrum'un gözde beldesi Türkbükü'nün tüm güzelliklerini doyasıya yaşayacaksınız.
  • Odanıza ikram edilen şişe içecek ile tatilinize romantik bir başlangıç yapacaksınız.

Detayları

  • TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği) 3599 Belge No ile sunulmaktadır.
  • Bu fırsat, 01 Temmuz 2011 tarihine kadar geçerlidir.
  • Rezervasyon zorunludur. Rezervasyon için (252)377 6016 (252) 377 5203 ve (252) 377 5204 no'lu telefonları arayabilirsiniz.
  • Teklife, 2 kişi için 1 gece oda kahvaltı konaklama ve odaya şişe içecek ikramı dahildir.
  • Teklif 2 kişiliktir.
  • Dilediğiniz kadar kupon alabilirsiniz.
  • Teklif Havuz Manzaralı Aile odaları için geçerlidir.
  • Çocuklarda 0-6 yaş ücretsiz olup, 07-12 yaş gurubu için %50 İndirim uygulanır ve ücreti işletmeye ödenecektir.
  • Fırsattan haftanın dilediğiniz gününde yararlanabilirsiniz.
  • Rezervasyon iptallerinin 72 saat önceden işletmeye bildirilmesi gerekmektedir. Bu süreyi geçen rezervasyon iptalleri kabul görmeyecek, her durumda fırsat kuponları kullanılmış sayılacaktır.
  • Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.

Beliz Hotel

TÜRSAB Belge No: 3599

Yaz aylarının en popüler eğlence beldesi Bodrum Türkbükü artık Beliz Hotel ile daha özel! Bir yeryüzü cenneti sayılan Bodrum Türkbükü'nde yer alan Beliz Hotel siz değerli Türkbükü dostlarını benzersiz konumuyla sabah ve akşam açık büfesi ve 24 saat oda servisi ile ağırlayarak yaz keyfini sizlere yaşatıyor.

Güneşin hem doğuşunu hem de batışını izleme ayrıcalığına sahip olacağınız Beliz Hotel, doğayla bütünleşmiş mimarisi ve eşsiz deniz manzaralı odalarıyla siz değerli misafirlerine huzurlu ve unutulmaz bir tatil sunuyor.

Bodrum Türkbükü'nde bulunan Beliz Hotel, Milas Havaalanı'na 40 km., Bodrum'a ise 23 km. uzaklıkta bulunuyor. Beliz Hotel, doğayla iç içe dinlenmek isteyen konuklarını şık ve konforlu mekanlarında ağırlıyor. Gürültüden ve yapaylıktan uzak, içten ve dostça bir ortamda tatilinize renk katıyor.

Toplam oda sayısı 43 olan Beliz Hotel, 110 yatak kapasitesiyle siz seçkin konuklarına hizmet veriyor. Odalarda; direkt telefon, saç kurutma makinesi, mini bar, split klima, uydu TV yayını, kablosuz internet bağlantısı bulunuyor. Standart odalardan 19'u deniz manzaralı, 11'i ise bahçe manzaralı odalardan oluşuyor.

Gün içinde deniz ve havuz ile serinlerken, ünlü Türkbükü güneşi ile içiniz ısınacak, mükemmel manzara ile huzur bulacaksınız. Her türlü konforun düşünüldüğü Beliz Hotel'de müşteri odaklı hizmet anlayışını gerçek anlamı ile yaşayacak ve ayrıcalıklarınızın farkına varacaksınız.

Beliz Hotel, 120 kişilik kapasitesi ile sizlere Türk ve dünya mutfağının yanı sıra, Ege mutfağının da seçkin lezzetlerini, muhteşem Türkbükü manzarası eşliğinde sunmayı, yemek keyfinizi bir şölene dönüştürmeyi vaat ediyor. Muhteşem deniz manzarası eşliğinde, zengin içecek çeşitleriyle, sıcak yaz günlerinde sizleri serinletecek olan Pool Bar, yaz akşamlarınızı ise sürpriz aktivitelerle daha keyifli kılacak. Snack Bar ise rahat, sakin ve panoramik manzarada aperatiflerinizi keyifle tadabileceğiniz bir ortam sunuyor.

Beliz Hotel konuklarının 24 saat rahat etmelerini sağlamak için her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp hayata geçiriyor. Göltürkbükü'nün benzersiz denizinin yanı sıra, havuzda da kulaç atmak isterseniz, sizi bekleyen yüzme havuzu ile birlikte ayrıca minik konuklar için de çocuk havuzu mevcut.

Bunların yanı sıra kuru temizleme, çamaşır ve ütü servisi, jeneratör ve otopark olanakları da Beliz Hotel ayrıcalığıyla sizleri bekliyor. Bu fırsatı kaçırmayın, Bodrum Türkbükü'nde rüya gibi bir tatil yaşayın!

Bu tekliften nasıl faydalanacağım?

- Teklifi satın aldığınızda Markapon tarafından size onay kodunun yer aldığı bir e-posta gönderilir. Bu e-posta'yı yazdırmanızı öneririz.
- Kuponu kullanmak için, mekana gittiğinizde bu kodu oradaki yetkiliye göstermeniz yeterlidir.
- Aldığınız tüm tekliflerin kodlarını ve detaylarını Markapon'un Bana Özel sayfasında da görebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder