19 Ocak 2011 Çarşamba

Konforlu Yolculuklar Türkiye

Yıllardır Anadolu yollarında konuklarını sevdiklerine ulaştıran METRO, Türkiye'nin yol standartlarına uygun, yolu tam kavrayan, savrulmayan, mutfaklı yeni otobüslerini hizmete sunuyor.

Türkiye'de İlk Defa!

Türkiye 'de ilk defa, tek katlı bir otobüsün arka kısmına mutfak kuruldu. Arka camın uzunluğundaki mutfak tezgahının hemen solunda iki adet fırın ve buzdolabı bulunuyor. Evye, sıcak su makinesiyle birlikte sağ köşede yer alıyor. Non-stop yolculuklarda gerçekleştirilecek sıcak yemek servisi ayrıcalığıyla konforun tadına varacaksınız.

Aerodinamik dış hatları, modern iç tasarımı, daha huzurlu yolculuklar için azaltılmış koltuk sayısı, çift fırınlı mutfağı ve WC 'siyle konukların gözdesi yeni otobüsler güvenliği, rahatlığı ve konforu ile yolcuları etkiliyor.



Koltuk Mesafesi Arttırıldı

Yeni otobüslerde koltuk sayısı 55 adetten 44 adete düşürüldü. Koltuk mesafesi arttırılmış ergonomik oturma birimleri sayesinde ayaklarınız sıkışmadan, yüreğiniz daralmadan, rahat ve huzulu bir yolculuk geçireceksiniz.

İki güleryüzlü hostesin daha iyi hizmet için sizlere eşlik edeceği yolculuğunuzda günlük gazeteleri okuyabileceksiniz. Ayrıca sekiz kanallı müzik yayınından istediğiniz tarzdaki müziği dinleyebilecek, dilerseniz vizyondaki filmleri video yayınından izleyebileceksiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder