3 Ocak 2011 Pazartesi

Tatil beldeleri ve oteller


Argos Hotel, Kaleiçi / Antalya

Otelimizin sauna, kapalı restoran, bahçe-havuz restorant bar ,yüzme havuzu, gibi imkanları  vardır

.www.argoshotel.com



Alaiye Resort Hotel, Alanya

Atıcı 2 Otel Adrasan koyunun tam ortasında yer almaktadır. Otelimiz Denize sıfır mesafededir. 12 oda kapasitesili

www.alaiye.com.tr



Alem Regency Apart Hotel, Konyaaltı / Antalya

ıAlem Regency Apart & Hotel diğer alışılagelmiş konaklama tarzlarından farklı olarak, Akdeniz’in sıcak atmosferini evinizden evinize anlayışı ile sunuyor.125 üniteye sahip tesisimiz iki bloktan oluşmaktadır

www.alemregency.com



Otelimiz Antalya şehir merkezinde, deniz kenarında, Antalya Havalimanına 15 km, 144 Oda, 300 yatak kapasitelidir.





Atıcı 2 Otel Adrasan koyunun tam ortasında yer almaktadır. Otelimiz Denize sıfır mesafededir. 12 oda kapasitesili

www.atici2hotel.com
Şehir merkezine 300 mt., yat limanına ve mermerli plajına 100 mt., Karaalioğlan parkınada 50 mt. mesafede olan Otel Bacchus pansiyonun her odasında duş, WC, klima, 24 saat sıcak su bulunmaktadır.


Antalya’nın 35 km doğusundaki  Turizm Merkezi Belek’de, okaliptüs ormanları ve çam ağaçları ile koruma alanı ve kumlu ince çakıllı sahil şeridi üzerinde bulunmaktadır:Ultra herşey dahil hizmet vermektedir

www.belconti.com


Otelimiz Alanya da Kleopatra plajına 50 mt. mesafededir. restaurant, lobi bar, havuz bar, asansör, yüzme havuzu ve, çocuk havuzu ile misafirlerimizin hizmetindedir.
www.bilkayhotel.com.tr


Can Garden Hotel dünyaca ünlü Side antik kenti içinde olup Antalya havalimanına 70 km, Antalya şehir merkezine 80 km uzaklıkta yeralmaktadır.
www.cangarden.com
Denizi kadar tarihi güzellikleriyle de tanınmış olan turizm cenneti Kemer'de düşlerinizde ki tatil için bizi tercih edin.


Bakımlı ve oryental bir atmosfer içeren Clubumüz size lux bir ambiyans içerisinde unutulmaz bir tatil olanağı sunmaktadır.
ıGüneş, deniz ve doğanın birleştiği Manavgat'ta 100 dönüm üzerine kurulu Club Hotel NENA sizlere huzurun, mutluluğun ve özgürlüğün birlikte yaşanabileceği bir tatil sunuyor.


ıDoğanın bütün güzelliklerinin cömertçe sergilendiği bir cennetin üzerine kurulmuş Club Hotel Turtaş, havaalanına 110 km., Alanya'ya sadece 13 km. uzaklıktadır.
www.clubturtas.com
Otelimiz 4 ayrı bloktan oluşup, 41 odası bulunmaktadır.

Gelidonya Hotel, Antalya sahillerinde mavi ile yeşilin en güzel buluşma noktası olan Kemer'de, 170 odalı ve 4 yıldızlı bir hotel olarak hizmet vermektedir.
www.gelidonya.com
Grand Bali Otel, dünyada Türk Rivierasının incisi olarak tanınan Alanyanın merkezinde ve kleopatra sahiline 100 m mesafede bulunmaktadır.
www.grandbali.com
Greenwood Resort Hotel, Kemer / Antalya
Hotelimizde rahat ve mutluluğunuz düşünülerek tüm konforuyla döşenmiş, merkezden ısıtmalı ve soğutmalı, balkonlu, 201 standart oda, 12 aile odası, 6 suit ve 2 kral dairesiyle toplam 223 oda bulunmaktadır.
www.greenwoodresort.com
ıStandart (20-22 m2), 2 Suite oda (30m2 -55m2), 1 Engelli Odası, 204 yatak kapasitesiyle, tiyatro düzeninde Tam Donanımlı büyük bir toplantı salonuna sahip olan GRIDA CITY, şehir merkezine 5 dakika uzaklıktadır.

Otelimizde 111 adet çift kişilik (ilave yatak konabilir) standart oda ve  60 adet aile odası yeralmaktadır.

Hotelimiz Şehir Merkezine 1,5km. Kleopatra Plajına 600m. (Otelimize ait büfemiz vardır) Antalya havaalanına 118km.dir.
www.bluestarhotel.com
Hotelimizde 18 adet Apart (1 oda 1 salon), 70 adet Studio (içerisi mutfaklı tek oda) bulunmakta olup, tüm odalarımızda mutfak ekipmanları, klima, küçük para kasası (safe), duş ve WC mevcuttur.
www.hotelcatsgarden.com
56 standart, 77 Double Extra 7 Family ve2 engelli odasıyla toplam 142 odadan oluşan otelimizin bütün çalışanları misafirlerimizin rahat ve huzurlu bir tatil geçirmelerini kendilerine görev bilirler.
www.hotelgardenresort.com
Hotelimiz Antalya Havaalanı'na70 km. Side’ye ve plajlara sadece 20 dakikalık yürüyüş mesafesindedir.
www.hotelgazipasa.com
Otelimiz; hepsi duşlu, tuvaletli, kaloriferli, çoğu balkonlu ve klimalı 16 odası, geleneksel Türk misafirperverliği ile , huzur dolu bir tatil için hizmetinizdedir..
www.hotelmalibu.com
Hotelimizde 65 adet dekore edilmiş oda olup, büyüklüğü balkon hariç 28m2'dir. Her Standart odada 90 cm x 190 cm ebadlarında 3 adet yatak olup 3 yetişkin için ilave yatağa gerek kalmaksızın yeterli olmaktadır.
www.hotel-marin.com
Otelimiz Antalya'nın Kemer sahil şeridinde, Beldibi'nde yer almaktadır. Toplam 140 konforlu odalarımızda (standart, familiy,suit, dublex oda tipleri) Mini Bar, Uydu Yayınlı TV, Pay TV, Müzik Yayını, Fön, Duşakabin, Klima,Telefon ve Balkon bulunmaktadır.
www.seagullhotel.com


Sunny Hill Hotel Alanya'nın en güzel ve popüler plajı olan Kleopatra (Damlataş) plajına yaklaşık olarak 250m uzaklıktadır.

Hotel Şimşek , Finike

Hotel Şimşek Akdeniz 'in nadide köşelerinden bir olan Finike'de Türk misafir perverliği ve üstün hizmet anlayışı ile nezih bir tatil ortamı sunmaktadır.

www.hotelsimsek.com


İkiz Hotel, Alanya

Otelimiz Alanya'nın en güzel yeri olan kleopatra sahilinde olup denize sadece 50 m mesafededir. Otelimiz 3 yıldızlıdır.
http://www.ikizotel.com
Karyatit Hotel Kaleiçi Antalya
Hotelimiz Antalyanın gözbebeği tarihi Kaleiçi'nde Yat limanı'na 200 mt. Şehir merkezine ve ana caddeye 100 mt. uzaklıkta bulunmaktadır.

Kibala Hotel, Çıralı-Olimpos / Antalya

Kibala Hotel Antalya'ya yaklasik 80 km. mesafede bulunan sahil köyü Çirali'da olup sahile yaklaşık 750m.uzaklıktadır





Le Jardin Resort Hotel, Antalya'nın en güzel İlçesi Kemer'in Kiriş Beldesinde yeralıp, 200m.uzunluğunda, kum ve çakıldan oluşan özel bir plaja sahiptir. Ultra herşey dahil hizmet vermektedir

www.lejardinhotel.com




Letoonia Hotel 202 Standart Otel Odası, 185 Standart Bungalow Odası, 14 Aile Odası ve 24 Suit Oda ve Toplam 850 Yatak kapasitesiyle hizmetinizdedir.
Tarih ve Kültür zenginliği ile çevrili olan Side /Titreyengöl mevkiinde bulunan Linda Hotel 230 oda ve 460 yatak kapasitelidir. Antalya havalimanına 70 km. Side ve Manavgat'a 5 Km uzaklıkta
www.lindahotel.com
Mari Hotel denize 320 metre mesafede olup, Antalya havalimanına 70 km, Antalya’ya 75 km Manavgat’a 5km Side’ye 5 km uzaklıktadır
www.marinhotel.com

Apart Hotelimiz Manavgat' a 7km, Side'ye 4km, sahile 400mt.uzaklıktadır.

Mirage Park Resort, tüm odalarında klima, kartlı anahtar, banyo, saç kurutma makinası, uydu Tv yayını, radyo, direkt telefon, minibar, ücretsiz kasa, balkon bulunmaktadır

Pegasos Beach Hotel, Kemer / Antalya
Hotelimiz Kemer merkezde, denize 20m. Antalya'ya 50 km. Antalya Havalimanı'na 55 km. uzaklıktadır.



Hotelimizin toplam oda sayısı 346 olup bunlar, 279 standart, 3 Özürlü odası, 28 Aile odası, 28 Junior Suite, 8 Senior Suit 'dir

www.portobello.com.tr
Royal Wings Hotel, Lara / Antalya
Uluslararası kapasitede beş yıldızlı bir hotel olan Royal Wings Hotel,  turizm cenneti olan Antalya'nın, meşhur Lara sahiline paralel, denize sıfır, 72.000m2 alan üzerinde inşa edilmiştir.
Alanya şehir içinde ve deniz kenarındaki 5 yıldızlı otelimizde sıcak Akdeniz iklimini keyfinizce yaşayın..
www.sunsetbeachhotel.com.tr
Antik Side'nin batısında direkt deniz kenarında bulunan otelimiz, Side'ye 9 Km, Antalya Havaalanına 55 Km mesafededir.
www.sural.com.tr
Taş Konak Hotel, Alanya
Otel Alanya plajına 1,5 km, Alnaya'ya 5 Km ve Antalya uluslararası hava alanına 130 km uzaklıktadır.
www.taskonakhotel.com

Çevre dokusunu koruyarak yapilanmiş 5 yildizli otelimizde, kral dairesi ve suitlerle birlikte toplam 152 oda süperlüks donanimdadir


Beş yıldızlı hotelimizde ıÜütoplam 284 odanın hepsi deniz ve dağ manzaralıdır.
www.unsaphirehotel.com

Hotelimiz 113 Oda/300 kişi kapasiteli olup, odalarda, Duş / Wc , Fön, Split Klima, Satalit Tv, Direkt Telefon (Ücretli), Minibar (Ücretli), Balkon, Deniz Manzarası


Türkiye'nin cenneti, güzel Antalya'nın kalbi sayılan Kaleiçi'inde, aslına uygun olarak restore edilmiş yaklaşık 2 asırlık Osmanlı evinde  5 yıldızlı otel konforunu yaşayın...

www.villaperla.com
Zinbad Hotel,Kalkan' nın merkezinde, deniz kenarında  Kalkan limanına ve küçük adacıklara nazır, butik bir oteldir.
www.zinbadhotel.com

2 yorum: